Breaking News

Mesaj pentru papă

Mesaj pentru papă

Cu ocaziaPastor Firenze meditatie comunitate 2 vizitei papei Francisc la Firenze (10 noiembrie 2015), mai mulți lideri religioși din oraș i-au adresat un mesaj video de bun venit. Mesajul reprezentantului Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, pastorul Saverio Scuccimarri (Firenze), poate fi urmărit în acest video. Oare este greșit a se înțelege că poziția pastorului Pastor Firenze meditatie comunitateScuccimarri este poziția Uniunii Italiene, a diviziunii Inter-Europene și a Conferinței Generale? Unii ar putea spune că da. În cazul acesta așteptăm o demisie sau scoaterea unui Acan din tabără. În lipsa unei astfel de poziții decisive, Scuccimarri vorbește pentru cei care sunt răspunzători pentru declarațiile lui.

Scuccimarri este o prezență vie în cadrul postului de radio Vocea Speranței Italia, a televiziunii Hope Channel Italia, precum și în cadrul Comunității de meditație inter-religioasă din Firenze (Comunità di Meditazione Interreligiosa Fiorentina).

„Căci eu şi poporul meu suntem vânduţi să fim nimiciţi, junghiaţi şi prăpădiţi.” – Estera 7:4

saverio credentials

 

 


Related Articles

Rick Warren

Rick Warren este unul dintre cei mai renumiți pastori și autori americani. Este baptist, pastor și fondator al bisericii Saddleback.

Catolicii şi luteranii sunt fraţi în credinţă, nu adversari

Sursa: catholica.ro – În dimineaţa zilei de luni, 4 mai 2015, Papa Francisc a primit-o în audienţă pe Antje Jackelen, Arhiepiscop

O poză cu Ellen White necunoscută până acum

O poză în care apare Ellen White și necunoscută până acum a fost găsită printre documentele unui doctor care a