Breaking News

Mesaj pentru papă

Mesaj pentru papă

Cu ocaziaPastor Firenze meditatie comunitate 2 vizitei papei Francisc la Firenze (10 noiembrie 2015), mai mulți lideri religioși din oraș i-au adresat un mesaj video de bun venit. Mesajul reprezentantului Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, pastorul Saverio Scuccimarri (Firenze), poate fi urmărit în acest video. Oare este greșit a se înțelege că poziția pastorului Pastor Firenze meditatie comunitateScuccimarri este poziția Uniunii Italiene, a diviziunii Inter-Europene și a Conferinței Generale? Unii ar putea spune că da. În cazul acesta așteptăm o demisie sau scoaterea unui Acan din tabără. În lipsa unei astfel de poziții decisive, Scuccimarri vorbește pentru cei care sunt răspunzători pentru declarațiile lui.

Scuccimarri este o prezență vie în cadrul postului de radio Vocea Speranței Italia, a televiziunii Hope Channel Italia, precum și în cadrul Comunității de meditație inter-religioasă din Firenze (Comunità di Meditazione Interreligiosa Fiorentina).

„Căci eu şi poporul meu suntem vânduţi să fim nimiciţi, junghiaţi şi prăpădiţi.” – Estera 7:4

saverio credentials

 

 


Related Articles

Terminați prieteni …

Ne atinge un sentiment de tristețe ori de câte ori își încheie alergarea pe acest pământ un om care și-a

O nouă eră în relațiile Evanghelice-Romano-Catolice

O delegație a Alianței Evanghelice Mondiale (World Evangelical Alliance – WEA) s-a întâlnit pe data de 6 noiembrie 2014 la

Animație – hirotonirea femeii

Un video de 8 minute produs de Charles Lawson de la Blue Orion Media a fost accesat în trei zile