Breaking News

Rick Warren

Rick Warren

Rick Warren este unul dintre cei mai renumiți pastori și autori americani. Este baptist, pastor și fondator al bisericii Saddleback. Luna trecută a participat împreună cu alți 30 de lideri religioși (musulmani, evrei, creștini) la o conferință organizată de Vatican – „Însemnătatea biblică a căsătoriei”. Warren este un campion al ecumenismului în lumea evanghelică lucru vizibil în predicile și cărțile sale. În videourile de mai jos puteți urmări câteva din remarcile sale cu privire la catolicism și papă.

Acest autor a fost recomandat cu ceva vreme în urmă de către un administrator al Uniunii române pastorilor noștrii. Ca urmare cărțile lui se găsesc în bibliotecile unora dintre ei, precum și în cele ale unor Conferințe din România, alături de autori ca John Ortberg, Richard Foster și alții. Întrebat fiind de ce promovează astfel de cărți, administratorul uniunii a motivat recomandarea lui Warren prin faptul că pastorii noștri pot lua ceea ce este bun de la alții.

Rick Warren intervievat pe 26 noiembrie 2014 de Francis X. Bocca © Catholic News Service

Pentru subtitrare la videoul de mai sus folosiți butonul Subtitles/CC.

Crezi că pastorii noștri ar trebui să citească astfel de autori?

Loading ... Loading ...

Related Articles

Punct de cotitură în Ungaria

Biserica Adventistă din Ungaria s-a împăcat cu grupul care s-a dezlipit de ea acum 40 de ani. Cele două părți

O zi de neuitat

Vineri, 13 iunie 2014, a fost o zi pe care profesorii de la Pacific Union College (PUC) nu o vor

Papa cere binecuvântarea patriarhului Bartolomeu I peste el și biserica Romei

În timpul serviciului ecumenic de rugăciune papa Francisc a solicitat patriarhului Bartolomeu I să îl binecuvinteze pe el și biserica