Breaking News

Pregătirea pentru seceriș – Simpozion Sacramento

Pregătirea pentru seceriș – Simpozion Sacramento

În zilele de 17 și 18 aprilie 2015, Biserica Sacramento Central din California a organizat un simpozion te tema neprihănirii prin credință. Cei care au susținut seminarii au fost Dennis Priebe, Mike Lambert, Larry Kirkpatrick, Christian Berdahl și Allen Davis. La sesiunea de întrebări și răspunsuri organizată la sfârșitul simpozionului a participat și Ron Duffield, autorul cărții Întoarcerea ploii târzii. O parte din seminariile susținute pot fi urmărite* mai jos. (vom începe cu sesiunea de întrebări și răspunsuri, urmând ca pe măsură ce celelalte seminarii vor fi gata să fie adăugate și ele).

1. De ce contează natura lui Hristos? – Dennis Priebe

2. Demistificarea Hristologiei lui Ellen White – Larry Kirkpatrick

3. De ce contează 1888? – Dennis Priebe

 

4. Desăvârșirea caracterului: este biblică? – Allen Davis

 

5. 1957, păcatul originar și cartea Questions on Doctrine – Larry Kirkpatrick

 

6. Întrebări și răspunsuri


Related Articles

Credo: crezuri versus darurile spirituale – video

Pentru a accesa un material cu citate despre acest subiect dați click mai jos.Articolul lui G.I. Butler despre Manualul bisericii,

Analiză: Escatologia adventistă între mit și adevăr

Pentru a citi scrisoarea deschisă adresată Comitetului Conferinței Banat din cauza ideilor susținute de pastorul Emil Lazăr apăsați aici:  

Confruntarea – bine sau rău?

Acestea au fost cuvintele lui Winston Churchill, cu unsprezece luni înainte de izbucnirea ostilităților celui de al doilea război mondial.