Breaking News

Moștenirea luminii

Moștenirea luminii

Seria de studii „Moștenirea luminii” conține prezentări în care se analizează istoria adventismului la trei momente cheie: 1844, 1888 și 1957, precum și influența și însemnătatea evenimentelor care au avut loc în jurul acestor ani speciali. Am creat aceste seminarii în special pentru tinerii bisericii, dar le recomand oricărui adventist. Seminariile nu tratează comprehensiv toate subiectele și va fi nevoie de o serie de prezentări care să acopere ceea ce nu a fost detaliat acum.

Vă recomand să urmăriți împreună cu această serie și: un seminar susținut de pastorul Larry Kirkpatrick în cadrul unui simpozion organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Sacramento Central, intitulat ☛ „Cărți noi, eroare veche” și pe pastorul și profesorul Dennis Pribe, povestind experiența sa cu evanghelia falsă strecurată în adventism: ☛ „Dennis Priebe își amintește”.

Cele 10 seminarii din seria „Moștenirea luminii” sunt incluse mai jos în playlist 👇. Pentru limba maghiară sau macedoneană derulează în josul paginii.

 

 

 

 

A világosság öröklése 👇🏻

 

Наследство на светлината – Macedoneană 👇

 

Fișierele PDF ale prezentărilor pot fi descărcate de aici.


Related Articles

Dennis Priebe, Ralph Larson, Herbert Douglass – disidenți?

Cu ceva vreme în urmă am văzut un reportaj în care un reporter întreba oamenii care sărbătoreau Crăciunul, ce se

Marea descoperire a lui Helwig – Vicarius Filii Dei 2

În anul 1600 a fost publicată în nordul Germaniei o carte provocatoare pentru acele vremuri: Asupra întrebării dacă există un

Analiza cărții „Beyond Belief” de Jack Sequeira

Teologia pastorului Jack Sequeira a ajuns în multe țări ale lumii și este confundată, din păcate, cu solia neprihănirii prin