Moștenirea luminii

by Paul Bucur | 06/03/2019 12:14

Seria de studii „Moștenirea luminii” conține prezentări în care se analizează istoria adventismului la trei momente cheie: 1844, 1888 și 1957, precum și influența și însemnătatea evenimentelor care au avut loc în jurul acestor ani speciali. Am creat aceste seminarii în special pentru tinerii bisericii, dar le recomand oricărui adventist. Seminariile nu tratează comprehensiv toate subiectele și va fi nevoie de o serie de prezentări care să acopere ceea ce nu a fost detaliat acum.

Vă recomand să urmăriți împreună cu această serie și: un seminar susținut de pastorul Larry Kirkpatrick în cadrul unui simpozion organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Sacramento Central, intitulat ☛ „Cărți noi, eroare veche[1]” și pe pastorul și profesorul Dennis Pribe, povestind experiența sa cu evanghelia falsă strecurată în adventism: ☛ „Dennis Priebe își amintește[2]”.

Cele 10 seminarii din seria „Moștenirea luminii” sunt incluse mai jos în playlist 👇. Pentru limba maghiară sau macedoneană derulează în josul paginii.

 

 

 

 

A világosság öröklése 👇🏻

 

Наследство на светлината – Macedoneană 👇

 

Fișierele PDF ale prezentărilor pot fi descărcate de aici[3].

Endnotes:
  1. Cărți noi, eroare veche: https://www.zguduireaadventismului.ro/nouateologie/carti-noi-eroare-veche/
  2. Dennis Priebe își amintește: https://www.zguduireaadventismului.ro/?p=2726&preview=true
  3. aici: https://www.zguduireaadventismului.ro/wp-content/uploads/materiale/

Source URL: https://www.zguduireaadventismului.ro/nouateologie/mostenirea-luminii/