Breaking News

Mesaj pentru papă

Mesaj pentru papă

Cu ocaziaPastor Firenze meditatie comunitate 2 vizitei papei Francisc la Firenze (10 noiembrie 2015), mai mulți lideri religioși din oraș i-au adresat un mesaj video de bun venit. Mesajul reprezentantului Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, pastorul Saverio Scuccimarri (Firenze), poate fi urmărit în acest video. Oare este greșit a se înțelege că poziția pastorului Pastor Firenze meditatie comunitateScuccimarri este poziția Uniunii Italiene, a diviziunii Inter-Europene și a Conferinței Generale? Unii ar putea spune că da. În cazul acesta așteptăm o demisie sau scoaterea unui Acan din tabără. În lipsa unei astfel de poziții decisive, Scuccimarri vorbește pentru cei care sunt răspunzători pentru declarațiile lui.

Scuccimarri este o prezență vie în cadrul postului de radio Vocea Speranței Italia, a televiziunii Hope Channel Italia, precum și în cadrul Comunității de meditație inter-religioasă din Firenze (Comunità di Meditazione Interreligiosa Fiorentina).

„Căci eu şi poporul meu suntem vânduţi să fim nimiciţi, junghiaţi şi prăpădiţi.” – Estera 7:4

saverio credentials

 

 


Related Articles

Adventiștii din Scandinavia au oprit hirotonirea pastorilor

O altă manevră politică efectuată în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea de către cei care nu pot suporta un

Fondatorul teologiei eliberării vizitează Vaticanul

Fondatorul teologiei eliberării, iezuitul Gustavo Gutierrez, a fost primit la Vatican după ce în trecut se spune că a fost

Punct de cotitură în Ungaria

Biserica Adventistă din Ungaria s-a împăcat cu grupul care s-a dezlipit de ea acum 40 de ani. Cele două părți